divendres, 19 de setembre del 2008

XVIII Mostra de Vins i Caves de Catalunya



A partir de demà, 20 de setembre, i fins el dia de la Mercè, 24 de setembre, torna la Mostra de Vins i Caves de Catalunya. Es tracta d'una cita ja històrica (porta 28 edicions!!) amb un públic molt fidel i en un espai idoni, al Moll de la Fusta.

A més, en aquesta edició s'ha fet una aposta a l'enoturisme i Denominacions d'Origen i Patronats de turisme de diferents regions del vi comptaran amb l'espai "Vi i Territori" on proposaran rutes i sortides amb el vi com a pilar central.

Us passo informació de les activitats que es faran:

Dissabte, 20 de setembre
18:00 hores: Inauguració de la XVIII Mostra de Vins i Caves de Catalunya a càrrec del conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat pel director general de l’INCAVI, Joan Aguado,

Diumenge, 23 de setembre
10:00 hores: Trobada de coleccionistes de plaques de cava

Dilluns, 22 de setembre
12:00 hores: Matins professionals. Showroom del cellers presents a la Mostra de Vins i Caves dirigit per Toni Massanès, director de la Fundació Alícia amb l’assistència del director general de l’INCAVI, Joan Aguado. S’espera l’assistència de restauradors, distribuidors, botigues i premsa especialitzada.
19:00 hores: Presentació de la I Guia de Vins i Caves de Catalunya, editada per El Periódico de Catalunya.

Dimarts, 23 de setembre
10:00 hores: Jornada “Protagonistes de la comercialització” de Debatdevi: El futur del vi a Catalunya. Dirigida a professionals del sector vitivinícola. Cal confirmar assistència al mail info@debatdevi.cat. Per més informació: www.debatdevi.cat
19:00 hores: Lliurament del Premi del I Concurs Blog DOCAT, al millor blog vitivinícola català. Organitzat per la DO Catalunya.

Diumenge 21 de setembre i dijous 24 de setembre hi haurà sessions d’iniciació al tast a càrrec d’enòlegs de l’INCAVI.

Vindreu?

3 Comentários:

Anònim ha dit...

Anirem!!!

Què t'anava a dir ha dit...

Ke vagi molt be i el temps us acompanyi

Jobove - Reus ha dit...

una salutació des de Reus
tens un bon blog de vins, felicitats

Powered By Blogger

Gemma Urgell - Viniesfera © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO