dimarts, 3 de juny del 2008

avui va de metges

Fa un mes, Catalunya es va posar molt malalta, molt malalta, molt malalta i va anar a Urgències. Allà, a l'hospital, uns metges vestits amb tratges negres i corbata li van dir que estava força malament, que si no es cuidava tot plegat podia empitjorar. Així doncs, a la Catalunya li van fer certes restriccions en la seva dieta. Al cap d'una setmana, la Catalunya va tornar al metge. Allà, un metge alt, prim i amb ulleres li va dir: "Ui, està ben malament, millor que la ingressem a la UVI". Així doncs, la nostra protagonista va estar a la UVI uns dies més. Mentrestant, fora de la UVI, el metge alt rebia diagnòstics per tot costat: uns metges de Madrid li deien que no, que millor que treiés la Catalunya de la UVI, que tot s'arreglaria, altres li deien que calia fer una tranfussió a la francesa, d'altres deien que aquest metge els estava prenent el pèl i d'altres es feien el boig i pensaven que allò no anava amb ells. El metge, doncs, va decidir baixar-la a planta.
Fins avui, que finalment han donat l'alta a la nostra Catalunya. Li han donat l'alta després d'un mes de llamps i trons, d'aigua a tort i a dret. Això si, ha puntualitzat el metge que ara caldrà que la Catalunya es faci cures ambulatòries, que s'ha de cuidar.

Quines metàfores que utilitzen els polítics...

I mentrestant, un altre metge (ara una dona), diu que ens falten 150 metges...
(això també és una metàfora... o és una ironia??)

2 Comentários:

Què t'anava a dir ha dit...

Crec que pot tornar a estar malalta aviat sinó es posa remei. De moment la pluja ha salvat molts partits perquè no s'han tingut que mullar sinó més d'un partit hagués tingut més que els seus problemes habituals en el seu proper congrés.

Anònim ha dit...

Pensaments d´un desconegut:

no si ja ho dic jo, masses metges que no en tenen ni idea i que fan receptes a tort i a dret sense aplicar el que és realment necessari per Catalunya.

les dessaladores haurien de fer més d´una dècada que estiguessin en plè funcionament...o es que no ho sabien ja que les coses aniriem per aquí??

Powered By Blogger

Gemma Urgell - Viniesfera © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO