dimecres, 11 de juny del 2008

debatdevi


Ahir es va donar el tret de sortida al debatdevi: el Futur del vi a Catalunya, una iniciativa engegada per l'INCAVI amb l'objectiu de què tothom, sector vitivinícola, distribució, restauració, consumidors i administració adquireixin compromisos per tal d'incrementar la presència i el consum de vi català a Catalunya.


Es tracta d'asseure professionals del sector amb experts en marketing, comunicació, comercialització, ... d'àmbits diferents del de vi per tal d'obrir el ventall de possibilitats que el món canviant està oferint. Entenc que la intenció és donar aire fresc al sector del vi, noves vies, noves solucions, noves oportunitats. 5 àmbits de treball, 5 trobades.


I, no podem pujar al carro d'aquestes noves oportunitats sense mirar internet i les múltiples i variables possibilitats que ofereix tant a empreses, com a comunitats, associacions,... Per això, debatdevi inclou una web 2.0. Cal treure profit del bagatge professional que té aquests sector i intentar que sigui compartit per tots; només amb les trobades presencials no n'hi ha prou, cal també un diàleg online.


Per això debatdevi compta amb una web on tothom podrà dir la seva, podrà aportar el seu background, podrà enriquir de solucions i propostes el futur del vi a Catalunya. I les eines hi són: un grup Facebook, un canal Slideshare i un canal You Tube.


Hi vols participar? Doncs registra't a la web.

Salut!

5 Comentários:

Anònim ha dit...

Well done for this wonderful blog.

Què t'anava a dir ha dit...

A la fi i el cap hem de fer del vi un producte amb el seu marketing, la seva sintonia. A veure si hi ha sort i la cosa s'anima perquè el futur dels pagesos no és molt optimista.

JG ha dit...

Hola Gemma. Ho trobo molt bona iniciativa, això del debat de vi, però cal ser empresa per participar-hi? Ho dic perquè al registre hi ha una casella per posar-hi l'empresa, però suposo que no és un requisit essencial.
Apa, ens veiem.

Gemma Urgell ha dit...

Josep,
No cal que sigui una empresa. Simplement ens serveix per identificar una mica qui entra. Endavant, tens les portes obertes!

Anònim ha dit...

es una molt bona iniciativa; segur que trionfeu!!!!

Powered By Blogger

Gemma Urgell - Viniesfera © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO