dimecres, 22 d’octubre del 2008

Hi haurà debat sobre el casc antic!

Si senyors i senyores! Finalment es podrà dedicar un programa de ràdio a parlar del casc antic de Bellvei i els canvis en les normes subsidiàries. Ahir em van convocar a una reunió des de la ràdio i des de l'Ajuntament per tal de buscar una sortida a tot plegat. Jo tenia molt clar que només tornaria a la ràdio si es podia tractar el tema del casc antic i fer-ne un debat (que considero de vital importància a Bellvei). Així doncs, l'alcalde, el regidor de mitjans de comunicació i el director de la ràdio em van brindar a fer-lo.

Si tot va bé el 31 d'octubre es farà el programa (però ja confirmaré més endavant la data, dependrà de si, al ser vigília de festiu i la castanyada, no tingui problemes per localitzar tots els convidats). La meva intenció és que, a les "Tardes de Parxís" de Bellvei Ràdio hi participi un representant de l'Ajuntament, de l'empresa constructora i de l'Associació Salvem el Casc Antic de Bellvei. Així doncs, em poso a treballar i ja us aniré informant.

I, vist el rebombori que s'ha fet a internet i que gràcies a ell es podrà fer aquest programa, o almenys és el que jo penso, m'encantaria que em fessiu arribar aquí o al Fòrum de Bellvei que han engegat el Ramon i l'Adri i que ja compta amb forces entrades, aquelles preguntes o aquells temes concrets que voldrieu fer arribar a alguna de les parts implicades en tot aquest tema del Casc Antic de Bellvei.

Pels que no puguin escoltar el programa "en vivo y en directo", també el penjaré al blog.

Ara, a treballar i a buscar els convidats i preparar el debat!

Gràcies a tots per fer-ho possible!

20 Comentários:

Anònim ha dit...

Molt be Gemma crec que la gestió de tot plegat ha estat perfecte.
Un peto

Anònim ha dit...

Felicitats teta!!
Ets la millor!! Has sàpigut portar el tema en molta calma i tranquil·litat, ara toca preparar-te el programa!!
Nena de gran vull ser com tu!! ;P
Laia

Anònim ha dit...

Desconec el tema en profunditat però tal i com et veig crec que es pot dir que has guanyat la primera mà. Ara toca currar-se el plantejament, convidats, preguntes... però això fitxe que ho faràs bé. Abraçada

Anònim ha dit...

Sort que s´ho han repensat!!!
No es una cosa que només puguin decidir ells i tirar-ho endevant, també s´ha de tenir en compte al "poble", que la gent estigui informada del que passa, del perquè es fan les coses..... i no censurar-te el tema, ni que tinguessin algo a amagar...Enorabona, espero que l´entrevista surti rodona,i que es tregui profit!!!

Per cert, la teva pregunta, ja te resposta!!jeje

sònia

Manel Sastre ha dit...

esta clar que la teva valentia en denunciar la cacicada i el clamor popular no han deixat alternativa als dictadors. Ara no afluixis i decideix tu els convidats i les preguntes, amb total llibertat. Ara ja nomes faltarà solucionar l'altra censura, la que es fa als grups municipals a l'oposició.

adrià ha dit...

Gemma, perdona la meva profunda ignorància, però la freqüència de la ràdio és...?

Anònim ha dit...

Felicitats gemma al llegir la notícia m'he alegrat molt, esperem en candeletes l'entrevista!

Adéu!

Albert Recasens ha dit...

Molt be Gemma!
Me n'alegro per tu i per a la salut democràtica com a mínim de Bellvei que finalment hi hagi debat.
Una abraçada!

Gemma Urgell ha dit...

Jordi i Laia, merci!
Sílvia, si se'm gira feina...
Pepeta, ja he passat el teu consell calòric!
Manel, si, jo decideixo els convidats i les preguntes. Si no venen el convidats no serà pq no ho hauré intentat.
Adrià! què és això que no sàpigues la freqüència ;) 104.7 FM
Ramon, quina pressió!!!
Albert, gràcies (felicitats pel blog)

Daniel García Peris ha dit...

Felicitats Gemma! També crec que ha estat gràcies al rebombori d’internet.

Així doncs, per fer “la gràcia completa” i demostrar el poder d’aquest mitjà et proposaria fer un veritable Debat 2.0 gràcies a la xarxa i superant els límits de Bellvei.

Només et cal un portàtil connectat a internet i una webcam enfocada a la taula. El so l’agafes de la taula de so de l’estudi directament a l'entrada de micro de l'ordinador. Tens molts webs per fer-ho però jo et recomanaria USTREAM.TV, doncs a més a més et permet tenir-ho gravat i disponible sempre un cop hagis acabat. Ho pots posar incrustat el mateix dia a una entrada del teu bloc juntament amb una room de Meebo per a que fem comentaris i preguntes en viu i en directe.

Anònim ha dit...

Ràdio Bellvei existeix ?

Si tot el dia fiquen música d´una emissora de Tarragona que es diu TOTMUSICA, amb un munt d´anuncis de fora.

El consell de l'audiovisual de Catalunya i la Generalitat deixa molt clar que és il·legal que les emissores munipals es conectin en cadena amb emissores comercials, a més TOTMUSICA es una ràdio pirata que no té concessió administrativa per emetre, no tenen asignada cap frecuència.

Espero que aquesta il·legalitat també es tracti al teu programa abans que el CAC executi la sanció correspotent a aquesta falta greu en quant a les lleis sobre els mitjans de comunicació locals.

Com és que ràdio Bellvei tenint professionals com tu , es permet passar-se les normes i lleis pel forro ?

Gràcies i a tope !!!

Magí ha dit...

Hola Gemma,

En primer lloc felicitar-te per l’enrenou creat a internet (suposo que també a Bellvei), i també pels esdeveniments que tot això ha provocat (fòrum, nova entrevista, debats sobre el poble....). Hem de creure, per tant, que Bellvei és viu i que la gent té interès pel que hi passa.

Tot i no conèixer aquest tema a fons, el dia 20 aplaudia les teves decisions de plegar de la ràdio i de fer-ho públic. Però avui em sap greu ser l’única nota dissonant en el teu blog. No dic que no s’hagi de fer un debat o un nou programa de ràdio sobre aquest tema, és molt convenient fer-lo, només que em sembla que no hauries de ser tu qui el fes. Et vas acomiadar perquè et van prohibir de parlar sobre un assumpte d’interès local, i les persones que et van censurar ho poden tornar a fer si creuen sortir-ne perjudicades. Sí que és cert que rectificar és de savis però, haurien actuat igual sense la pressió que els has provocat?

De totes maneres no sóc ningú per qüestionar les teves decisions, tot al contrari. Vull encoratjar-te a continuar en aquesta línia de denúncia davant de la injustícia i la censura; i a motivar a la gent a que expressi les seves opinions per un futur millor.

Per cert, suposo que has llegit l’article de El 3 de vuit. Què en penses?

Endavant i sort en el programa.

Anònim ha dit...

He sentit a parlar força d’aquest espai creat per la Srta. Gemma i de tot l’enrenou creat. M’agrada la idea de que hi hagi un espai per a poder opinar i que cadascú digui la seva. Per aquesta banda felicitar-te. Ara, a quin preu?. Vas confirmar que l’ajuntament en persona et negués la possibilitat de fer-ho? O vas decidir que era un tema prou important per a donar-te a conèixer? Els periodistes treballen així? Sense confirmar els temes es dediquen a crear blogs i després ja es resoldrà o ja s’aclarirà? Que trist.

Tractaries igual un tema que afectes al col•legi de la teva mare o a l’empresa de vins del teu pare i que els afectes personalment? O potser et dedicaries prèviament a buscar tota la informació de primera mà?

Noia tu sabràs, el que si que esta clar que has aconseguit part del que et proposaves. El tema és prou calent com per que els voltors s’hi apuntin ràpidament.

Referent al Sr. Manel Satre, noi que dir-te, em fas pena. El teu comentari d’arribar a final de mes és penós. I el teu afany per dir cacic a l’alcalde és vergonyós. Visca la democràcia vista tan sols del teu cantó.

Sr. Helflip saps diferenciar anònim de pseudònim o nick?

Manel Sastre ha dit...

anònim...tenies por que no veiessin la teva desbarrada que el vas copiant als diferents posts????
tranqui, ja t'hem vist!
Dues puntualitzacions respecte les meves afirmacions:
1. definició de cacic del diccionari de la gran enciclopedia catalana:"Persona important d'un poble que exerceix una influència excessiva en assumptes polítics i administratius." entens perquè molta gent del poble anomena Cacic l'alcalde...no és cap insult...és una denominació d'una manera de fer...
2. el tema d'arribar a final de mes: home, l'expressió pot agradar més o menys en funció del càrrec de consciència que pugui tenir un sobre les accions fetes. A mi em sembla molt greu que una persona es mengi amb patates el seu propi criteri periodístic, personal i democràtic per creure, sense dir ni piu, el que li serveixen "des de dalt" sabent que ni periodísticament ni democraticament tenen sentit. Amb aquesta acció un s'empassa la seva dignitat i aconsegueix arribar a finals de mes (no el foten fora per tenir criteri propi). A això em referia a arribar a final de mes.
I ja està, punt final. no penso fer més respostes als grafiters que despotriquen gratuitament amagant-se sota psudònims, nicks o com li vulguis dir.

Democràcia i llibertat!!!!

...quins ho anava a dir, AL SEGLE XXI I CRIDANT AQUETS SLOGANS!

Anònim ha dit...

Doncs no serà per les notícies que no donen a Tv3 i Catalunya ràdio perque als polítics no els interessa que surtin....

Quins mitjans són lliures de manipulació política ?
La Ser ? L'Avui ? El periódico ?....no em faci riure Sr. Sastre !

Jo també opino que l'alcalde és un cacic, no n´hi ha dubte, i que la ràdio li sortirà molt cara....!

Llibertat Bellvei !

Gemma Urgell ha dit...

Al primer anònim: escolta, trobo que no estem en igualtat de condicions. Saps qui sóc, inclús saps on treballen els meus pares, però jo en canvi, no sé ni qui ets ni a què es dediquen a casa teva. Per tant, si vols diguem qui ets i potser així ens entendrem millor. En relació al tema de la censura a la ràdio, ja l'he tornat a explicar en detall al Fòrum Expressa't en Llibertat i no vull repetir-me més. Per tant, si vols, allà ho trobaràs. I, que et quedi clar que aquest blog no ha estat creat per denunciar aquest fet sino que ja porto molts mesos mantenint un blog. Espero que havent contestat aquí ja en tinguis prou i no cal que et respongui a l'altre comentari idèntic que has fet dos posts més avall. I com diu el Josep de Llorenç, trobo una falta de respecte que anomenis voltors a tota la gent que ha escrit comentaris al meu blog.
Per últim, si no sé qui ets, no et contestaré més. Apa, que tinguis una bona tarda i nit.

Manel Sastre ha dit...

Una cosa és manipulació política i l'altra censura...no confonem els termes......
per a l'anònim d'abans,....No em posaré en si els mitjans tenen o no tendències editorials...mireu als estats units on diaris potentíssims aposten per una determinada formació política sense que passi absolutament res.
El cas de Bellvei no te res a veure amb això. És censura descarada, pura i dura al més pur estil preconstitucional.

Anònim ha dit...

anònim, per escriure estupideses no cal que les escriguis.

Però tu que t´has cregut?? dona la cara home, així no es fan les coses....tant que dius que saps i que no saps...va home va, obre´t un blog i posa totes les parrafades que has deixat anar allà i deixa aquest blog tranquil, que aquí la gent que escribim ho fem amb una mica més d´educació que tu.

Anònim ha dit...

A si ?

Vaja, veig que han eliminat alguns comentaris del blog, això és censura no ?

En fi, que hi farem !

Anònim ha dit...

Gemma, només una cosa, el valor del que diu un anònim és 0. És com el gamberro que guixa una paret.
Felicitats per la gestió de tot plegat.

Powered By Blogger

Gemma Urgell - Viniesfera © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO