dilluns, 27 d’abril del 2009

About talkingabout...

Talkingabout és un experiment que demà publicarem el Ricard Espelt i jo en els nostres respectius blogs. És conversa, és diàleg, són mirades, són somriures, són compartir en el món analògic, en el que ens podem tocar i mirar, allò que diferents persones ens han transmés en el món digital, en el 2.0.
Seguim persones al Twitter, tenim desenes d'amics al Facebook, llegim molts blogs, ens fem una idea sobre aquesta gent que anem admirant, que ens sorprén, que ens enriqueix en coneixements. Per què no fer un pas més i quedar amb ells? Per desmitificar o per acabar de mitificar persones que entren a formar part del nostre dia a dia sense ni haver compartit una conversa de viva veu.
Això serà doncs talkingabout, un vídeo de pocs minuts que intentarà resumir converses i trobades amb diferents persones que coneixem via 2.0. Un vídeo on l'edició no serà allò important (tot molt casolà), sinó el contingut; i que anirà acompanyat de reflexions pròpies sobre què ha estat per nosaltres aquesta trobada, què ha significat conèixer en persona gent que ens és realment familiar en el món 2.0.

5 Comentários:

Anònim ha dit...

a veure a veure!!ja hi ha ganes de veure aquesta entrevista!!!encara creareu un nou programa vía internet per coneixer gent 2.0!bona idea nois!

Gemma Urgell ha dit...

Tenim ganes de penjar-ho! Serà demà... estigues atenta!! La veritat és que ens ho hem passat de fàbula parlant amb els 3 primers protagonistes!

son ha dit...

tres primers??uiuui això vol dir que hi ha més capitols no??! que guai!

estarem atents a la publicació!!;P

Gemma Urgell ha dit...

En el primer capítol hi haurà 3 protagonistes... però, evidentment, si hi ha un primer capítol, segur que hi ha un segon, tercer,... ;)

Què t'anava a dir ha dit...

Molt be. ja veig que estas en plena forma.

Powered By Blogger

Gemma Urgell - Viniesfera © 2008. Template by Dicas Blogger.

TOPO